Webdesign

Webdesign – hand-in-hand met online marketing

Webdesign en online marketing zijn onherroepelijk tot elkaar veroordeeld. Elke ondernemer wil graag met zoveel mogelijk zoekwoorden bovenaan in de zoekmachine-resultaten staan, maar wat moet je daar nu eigenlijk allemaal voor doen? Het inrichten van een goede advertentie-campagne is een snelle manier om goed gevonden te worden – maar dat kost geld. En weet u deze bezoekers dan ook te converteren naar klanten of in ieder geval met hen in contact te komen? Goede advertentie-resultaten worden vooral behaald als uw online advertenties en uw website goed op elkaar aansluiten – als u hetgeen u belooft in uw advertentie op uw website kunt waarmaken. Hoe u uw website tekstueel goed op orde kunt krijgen valt meer onder de categorie zoekmachine optimalisatie. Lees meer op SEO

Webdesign – de belangrijke eerste indruk

Uw website is uw visitekaartje – het is de showroom van uw onderneming. De eerste indruk moet daarom verpletterend zijn – inhoudelijk maar zeker ook visueel moet het plaatje kloppen. Maar waar voelt uw klant zich toe aangetrokken? Bedient u de zakelijke markt of alleen consumenten – jong of oud, hip of conservatief, man of vrouw etc. etc.

Adsup helpt u met het definiëren van uw doelgroep en schetst u graag verschillende stijlen voor die passen bij uw doelgroep.

Webdesign – keuze uit WordPress of Adobe Muse

Adsup ontwikkeld websites voor ieder budget. Ook met een beperkt budget kunt u prima voor de dag komen – u bent alleen wel afhankelijk van standaard templates. Voor wie echt een unieke website wilt hebben maken wij ook maatwerk websites met Adobe Muse. Bekijk ons portfolio voor WordPress en Adobe Muse websites.