Adverteren op Twitter

Twitter is een effectief marketingkanaal waarmee u heel gericht kunt adverteren onder uw volgers. Adverteren met Twitter is een manier om meer relatieve traffic voor uw website te genereren.

Adverteren op Twitter

Adverteren op Twitter

Met Website Cards kunt u uw website nog beter promoten door een afbeelding, gerelateerde inhoud en een krachtige call-to-action aan een tweet toe te voegen. De card wordt aan de tweet gekoppeld en kan met één klik een verbinding met de website teweeg brengen. Twitter geeft zelf aan dat tweets met Website Cards 43% meer kliks genereren!

Adverteren op Twitter om meer volgers te krijgen

Meer volgers, groter bereik
Meer volgers betekent automatisch dat uw berichten door meer mensen worden gezien. Met de zelfde inspanning bereikt u dus een veel grotere groep mensen. U kunt uw advertenties bijvoorbeeld richten op mensen die qua profiel lijken op de mensen die uw account al volgen, of u kunt uw advertenties richten op mensen met bepaalde interesses. En het beste is: U betaalt alleen voor nieuwe volgers!

Adverteren op Twitter om direct leads te genereren

Als u met regelmaat een nieuwsbrief schrijft dan wilt u natuurlijk dat deze door zoveel mogelijk mensen uit uw doelgroep wordt gelezen. Door te adverteren op Twitter voor leads kunnen mensen u met één druk op de knop hun e-mailadres toesturen. U betaalt Twitter alleen voor de leads die dit oplevert.