Displaynetwerk

Waarom adverteren met Google Display Netwerk?

Wanneer u advertenties weergeeft in het Display Netwerk kunt u een groot aantal (potentiële) klanten met een brede interesse bereiken, kiezen op welke sites of pagina’s uw advertenties worden weergegeven en de aandacht van gebruikers trekken met doeltreffende advertentie-indelingen in zowel beeld en/of tekst.

  • Vergroot uw naamsbekendheid door het bereiken van nieuwe klanten
  • Selecteer waar uw advertenties worden weergegeven
  • Plaats uw advertenties waar uw doelgroep zich bevindt op het internet
  • Benader potentiële klanten met doeltreffende advertentie-indelingen

 

Wat is het Display Netwerk van Google?

Het Display Netwerk bestaat uit miljoenen websites, nieuwspagina’s en Google-websites, waaronder Gmail en YouTube. Het Display Netwerk bereikt 90% van de internetgebruikers wereldwijd en omvat meer dan 2 miljoen sites van uitgevers (Bron: Google en Comscore 2013). Een voorbeeld van bekende Nederlandse websites in het Display Netwerk zijn Buienradar.nl en Nu.nl.

Als u een interessante AdWords-advertentie op uw favoriete nieuwssite of in uw Gmail-account tegenkomt en zich afvraagt waar die vandaan komt? Wel, dat is het Google Display Netwerk.

Adsup biedt u de oplossing!

Het kan een tijdrovend en lastig project zijn om uit de miljoenen websites die er zijn, precies die sites te kiezen die uw doelgroep aanspreken en hier vervolgens ook nog eens een treffende advertentie te tonen. Gelukkig kan Adsup dit gehele proces voor u realiseren, uitvoeren en managen.

Op basis van uw wensen kan Adsup een Display Netwerk campagne op maat maken. Met de speciale targetingmethodes van Google kunnen onze gecertificeerde professionals op verschillende manieren op de juiste plaats en op het juiste moment uw boodschap weergeven aan (potentiële) klanten.

Meer weten over het Display Netwerk? Neem dan direct contact op via onderstaand formulier!