Adwords offerte aanvragen

Wanneer een Adwords offerte aanvragen?

Het aanvragen van een vrijblijvende Adwords offerte is eenvoudig. Als u het Adsup intake-formulier al met ons hebt gedeeld dan beschikken wij over voldoende informatie om u van een gedetailleerde offerte te voorzien. Heeft u nog geen intake-formulier ingevuld dan raden wij u aan dit eerst te doen. Met het invullen van het formulier zal u duidelijk worden welke advertentie-mogelijkheden wij bieden en welke optie u het best kan helpen bij het behalen van uw doelstellingen.

Het aanvragen van een Adwords offerte

Heeft u reeds het intake-formulier ingevuld? Vul dan dit offerte aanvraag-formulier in en vermeld uw intake-referentie-nummer. U kunt dit nummer vinden op het document dat u eerder van ons hebt ontvangen. In het offerte aanvraag-formulier kunt u ook eventuele veranderingen in uw doelstellingen of uw budget vermelden. Nadat u het formulier heeft verstuurd ontvangt u binnen 3 werkdagen uw offerte.

Adwords offerte – Adsup biedt een laagste prijs garantie!

Adsup streeft naar 100% tevreden klanten. Afspraak is afspraak – zeer transparant – geen onverwachte kosten! Wij adviseren welk advertentie-budget noodzakelijk is om uw doelstellingen te behalen, maar uiteindelijk bepaalt u zelf hoeveel budget u wilt gaan besteden. Wij berekenen alleen een management fee. Advertentie-kosten worden zonder opslag 1-1 aan u doorbelast.

Adwords offerte – vergelijken

Je hebt een offerte ontvangen voor het beheer van jouw Adwords account, maar is de prijs die je is voorgerekend wel reëel?

Adwords beheren hoeft niet ingewikkeld te zijn, je kunt het namelijk zo complex maken als je zelf wilt.
Precies om die reden is het dan ook niet eenvoudig om offertes van specialisten met elkaar te vergelijken. Want wat krijg je precies voor geld? In hoeverre is er onderzoek gedaan naar de markt waarin jij je met je bedrijf begeeft?

Adwords beheer – vast bedrag per maand

Er zijn verschillende bureau’s die een vast tarief per maand hanteren. Dat kan – maar belangrijk is wel dat het duidelijk is hoeveel van dit vaste maandbedrag daadwerkelijk aan adverteren wordt besteed… Wij horen regelmatig van klanten dat zij slechte ervaringen hebben gehad met ‘specialisten’ die voor €300.- per maand hun Adwords campagnes beheerden en er vervolgens een zooitje van maakten. Klanten kregen inderdaad bezoekers op hun website, heel veel zelfs, maar de bezoekers bleken totaal irrelevant te zijn voor hun onderneming.

Oplichting

Adsup is een Certified Partner van Google. Dat wil zeggen dat wij over de juiste expertise beschikken om een Adwords account optimaal in te richten. Helaas biedt het Google Certified Partner label geen garantie voor kwaliteit. Met regelmaat nemen wij accounts van klanten over die door collega Partners zijn ingericht, maar die kwalitatief zo schandalig slecht zijn dat het naar oplichting riekt. Google gaat het niet leuk vinden dat ik dit zeg, maar zelf Premier MKB partners maken er een potje van…

Lees ook: Ontevreden over Adwords Campagnes?